jonge_konijntjes.jpg


Knaagdierenopvang 'Snuitje'
Bloemhofweg 4
9792 TD Wittewierum
T 050 - 3021956
E info@knaagdierenopvangsnuitje.nl

Wij zijn alleen nog open op afspraak, dus neem even contact op om een afspraak te maken.

U bent hier: Home Nieuws Hallo mensen van Knaagdierenopvang Snuitje

Hallo mensen van Knaagdierenopvang Snuitje

Dag allen van de knaagdierenopvang,

Even een leuk verhaaltje van mensen die hier konijnen weg hebben gehaald..

Het is alweer bijna weer anderhalf jaar geleden dat Toos en Chris bij ons kwamen. In die anderhalf jaar hebben we al veel met hun beleefd.

mail

Toos haar voortanden moesten getrokken worden, nu heeft ze een eettechniek ontwikkeld waardoor ze nog sneller alles op kan eten. Chris is bijna aan een tekenbeet overleden, waarbij de teek zich heeft ingegraven en een behoorlijke infectie heeft veroorzaakt. Maar gelukkig is alles goed gekomen. Dit waren gelukkig de enige minder leuke momenten met hun.

mail 1

Het is leuk om te zien wat voor verschillende karakters ze hebben: Toos een zelfstandige dame die weet wat ze wil (maar door onweer helemaal van slag kan raken, want normaal hoort ze bijna niks, ze is namelijk wat doof) en Chris het aaikonijn, die eindelijk minder hoogtevrees heeft ( hij durfde niet eens van een lage traptrede naar beneden).  Als de huisdeur naar het terras open gaat (hun wonen op het terras) komen ze allebei aanrennen om je te begroeten of om te kijken of je iets lekkers voor hun hebt. Chris wil altijd geaaid worden maar Toos alleen maar als ze rustig is en geen andere belangrijke dingen te doen heeft, haha. Die verschillen maken het juist zo leuk.

Mail 2

Als het mooi weer of ieder geval als het gras droog is (als het nat is lopen ze toch niet op het gras, krijg je maar natte voeten van) mogen ze de tuin in. Ze genieten er heel erg van: Toos is op zoek naar avontuur en eten; Chris naar een zonnig plekje waar hij heerlijk kan zonnebaden.

Wij zijn ontzettend blij met onze konijnen en hopen dat we nog enige jaren van hun kunnen genieten.