jonge_konijntjes.jpg


Knaagdierenopvang 'Snuitje'
Bloemhofweg 4
9792 TD Wittewierum
T 050 - 3021956
E info@knaagdierenopvangsnuitje.nl

Wij zijn alleen nog open op afspraak, dus neem even contact op om een afspraak te maken.

U bent hier: Home Nieuws Materialen gezocht voor de opvang!

Materialen gezocht voor de opvang!


1234

Het is niet alleen schoonmaken. Kippengaas wordt vervangen door nertsengaas... Ja beste mensen, ook konijnen worden steeds brutaler en komen op idee├źn om bijvoorbeeld 'gaas te slopen'.

Maar ja dan kom je vaak meer tegen, bijvoorbeeld verrotte latjes of platen. Achterop maken we kunstofplaten deze werden eerder voor reclame doeleinden gebruikt en hebben we in het verleden als donatie in ontvangst mogen nemen.

Buurman van een eindje verderop neemt ze soms vanaf het werk mee. We willen de bovenkant graag vervangen door dakwand of sandwichplaten. Het is noodzakelijk dat de daken worden vervangen, echter doen we dit het liefst met duurzaam (en brutale konijnen PROOF) materiaal.

Mochten er bedrijven en/of particulieren zijn die restant partijen hebben liggen; Knaagdierenopvang Snuitje zou er enorm mee geholpen zijn!

De daken zijn ongeveer 80 cm. hoog en 245 cm. lang. We proberen zoveel mogelijk met materialen te werken die niet al teveel onderhoud vergen, want we besteden onze aandacht liever aan de dieren binnen de opvang.

KORTOM: WIE KAN EN WIL ONZE OPVANG HELPEN OM DE RENOVATIE VAN DEZE HOKKEN TE KUNNEN REALISEREN?