jonge_konijntjes.jpg


Knaagdierenopvang 'Snuitje'
Bloemhofweg 4
9792 TD Wittewierum
T 050 - 3021956
E info@knaagdierenopvangsnuitje.nl

Wij zijn alleen nog open op afspraak, dus neem even contact op om een afspraak te maken.

U bent hier: Home Nieuws Nathalie verrast Snuitje

Nathalie verrast Snuitje

Wittewierum, 20 februari 2013

Vandaag stond ons een verrassing te wachten. Nathalie, onze vaste stagiaire, had bedacht om  collecte te gaan lopen voor Snuitje. Samen met haar ouders heeft ze dit waargemaakt. Echter, Nathalie kreeg een ongelukje en kwam met haar been in het gips te zitten... Toen ze zelf niet meer kon lopen hebben haar ouders het stokje overgenomen. In de tussentijd werd Nathalie goed verzorgd door haar broer, dus uiteindelijk hebben 4 mensen zich heel erg ingezet voor Snuitje.

Vandaag kregen we de opbrengst, met daarbij een briefje:

"Lieve Dieren en lieve Dieta, 

Het is me gelukt om samen met mijn ouders een leuk bedrag op te halen voor de opvang. We hebben gecollecteerd in Ten Boer. Ik hoop dat je er blij mee bent.
Dit stond op het kaartje wat Nathalie onze stagiaire van dinsdag en donderdag mij vanmiddag kwam aanbieden. In rolstoel nog wel want Nathalie had vorige week drie middenvoetsbeentjes gebroken. Isis was dolblij dat ze even langs kwam met haar familie.Maar ook wij waren blij verrast want ze hadden met zn allen het mooie bedrag bijeengelopen van 550 EURO. "

Helemaal GEWELDIG!!! Een prachtig mooi bedrag van € 550,-!! Nathalie, super bedankt dat je je samen met je ouders en broer zo hebt ingezet voor de opvang!

12345

123456