jonge_konijntjes.jpg


Knaagdierenopvang 'Snuitje'
Bloemhofweg 4
9792 TD Wittewierum
T 050 - 3021956
E info@knaagdierenopvangsnuitje.nl

Wij zijn alleen nog open op afspraak, dus neem even contact op om een afspraak te maken.

U bent hier: Home Nieuws De "Ins en Outs" van Maart 2012

De "Ins en Outs" van Maart 2012

Maart, de maand waarin de buitentemperatuur omhoog schoot! Inmiddels is die ook alweer gedaald, maar dat terzijde. Veel belangrijker zijn de dieren die in maart zijn verhuisd naar een "thuis"... Hieronder een fotoreportage van de dieren (konijnen) die in maart zijn geplaatst:

 

Geplaatst Maart 2012
 
 
Nieuwe baasjes: BEDANKT !!!
 
Uiteraard zijn er ook nieuwe dieren binnengekomen in maart. Helaas weten we dat hier ook alweer gedumpte konijnen tussen zitten... Namelijk Amy en Winehouse, zij werden aan hun lot overgelaten langs de A7 t.h.v. Van de Valck... Verder is Frummel gebracht (en ook alweer geplaatst!!), Ko gebracht (is ook alweer gereserveerd) en Wokkel.
 
Opvallend is het aantal konijnen met een langere vacht in de opvang. We hebben sinds tijden een record, namelijk 6 !! Wat betreft de verzorging, dat is dramatisch als je zoveel langharigen tegelijk hebt zitten. Vandaar dat ze bij ons worden gekortwiekt!! Konijnen hebben van nature geen lange vacht!! Verder worden deze dieren over het algemeen moeizaam herplaatst, waardoor de doorstroom stagneert...
 
Maargoed, we blijven optimistisch en dat mag ook. Gezien het eerste kwartaal van 2012! Er zijn behoorlijk veel dieren herplaatst en dat is natuurlijk waar het om draait!!!