jonge_konijntjes.jpg


Knaagdierenopvang 'Snuitje'
Bloemhofweg 4
9792 TD Wittewierum
T 050 - 3021956
E info@knaagdierenopvangsnuitje.nl

Wij zijn alleen nog open op afspraak, dus neem even contact op om een afspraak te maken.

U bent hier: Home Nieuws BSO de Boomhut steunt Snuitje!

BSO de Boomhut steunt Snuitje!

BSO de Boomhut uit Helpman, Groningen, is door de dierenbescherming benoemd als de meest diervriendelijke BSO van Helpman. Naar aanleiding van een verkiezing, opgezet door de dierenbescherming, besloot BSO de Boomhut om zich flink in te zetten voor onze knaagdierenopvang.

site2

Aan de hand van het thema "huisdieren" zetten ze acties opgang, met als doel geld in te zamelen voor Snuitje. De kinderen waren behoorlijk creatief in het bedenken van manieren om dat geld in te zamelen. Zo werden hondenkoekjes gebakken, zeepkettingen gemaakt en kattenspeeltjes ontworpen voor de verkoop. Ook knutselden ze zelf collectebussen die bij dierenspeciaalzaken en dierenartsen in de omgeving werden neergezet.

Aan het einde van de rit was maar liefst € 300,- bij elkaar gespaard voor Snuitje. Hiervan hadden ze voor € 130,- zelf inkopen gedaan voor Snuitje en een bon van € 170,- gedoneerd. Tegen inlevering van deze bon kunnen we zelf inkopen doen, ten behoeve van de opvang, bij Pets XL in Groningen.

Hartverwarmend zoals al deze kids en natuurlijk de begeleiding zich hebben ingezet voor onze knaagdierenopvang! Heel erg bedankt hiervoor namens alle dieren in de opvang!!
site